Kiszámítható biztonság szolgáltatói csomag

Az építőipari-munkavédelem bemutatja:

Kiszámítható biztonság szolgáltatói csomag

Lépésről lépésre felépített biztonsági rendszer

Szeretnél végre megmenekülni munkavédelmi hiányosságaidtól és a munkahelyi balesetek rémétől.Kétes módszerek helyett keresed a megfelelő munkabiztonsági stratégiát.Akkor olvass tovább mert lépésről lépésre megmutatok neked egy alaprendszert aminek támogatásával kiszámítható pénztárca barát megoldást találsz.

‹Segítség az elkészítést követő felkészítésben

Felépítünk közösen egy olyan munkabiztonsági rendszert amelyhez az átadáskor pontos használati útmutatást kapsz,hogyan nyújt  ez neked segítséget.A hátérben támogatásomat tudod kérni ha elakadsz.

‹Két héten belül használatra kész

A megtervezéstől a kivitelezésig majd az oktatáson át a rendszer finomhangolásán keresztül képes leszel ellenőrizni üzemeltetni akár két héten belül.

Indulhatunk?

Semmi rábeszélés,semmi blabla máról holnapra megszűnnek a balesetek csak egy  biztonsági rendszer igényes fejlődni kész építőipari kisvállalkozóknak.

Talán már keresgéltél megtetted az első lépéseket de falakba ütköztél minden oldalról.Bizalmas témáról lévén szó nemszívesen avatsz be mindenkit a nehézség megoldásába. Számtalan vállalkozás került már ebbe a hihetetlenek tűnő helyzetbe,tévhitekbe nézd csak meg miképpen.

Akadály⇒1 “Valaki mondja már meg milyen munkavédelmi szabályokat kell egy építőipari vállalkozónak betartani„

Számos helyen kutattam,de minél több helyet tallóztam fel annál bizonytalanabb lettem, hogy pontosan milyen szabályok vonatkoznak rám. Nincs olyan honlap ahol egyben minden le van írva érthetően, számos csak a felszínt kapargatja.Ahol bővebb információt találtam ott jogszabályok töméntelen felsorolását láthattam.  Időm sincs erre hogy mindezeknek utána nézzek.

Akadály⇒2 ”Technikai megoldások ez a munkavédelem olyan idegen tőlem és kinek van ideje a jogszabályváltozást követni„

Annyira ismeretlen ez a téma sőt túl szabályozott bonyolult.Kis cég vagyunk nem tudok minden előírásra odafigyelni.Ki képes figyelemmel követni a jogszabályi változásokat.

Akadály⇒3 ” Belefér időnként egy kisebb nagyobb értékű munkavédelmi bírság úgy sem ellenőriznek túl sűrűn„ 

Belekalkuláltuk egy időben a kiviteli munka árába a különböző bírságokat,csak az a gondom származott belőle, hogy kizártam magam a  közbeszerzési eljárásból. Célpont lettem mert amikor az építőipart ellenőrzik akkor engem biztosan felkeresnek.Vigyáznom kell mert kutyaszorítóba kerülhetek a hiányosság  miatt. Egyre magasabb bírságolással jár mivel jó néhány esetben már kaptam anyagi elmarasztalást.

Akadály⇒4 ”Nekünk csak a munkavédelmi oktatásra van szükségünk„

Lepapíroztuk az oktatást csakhogy a dolgozókat részletesen kikérdezték a munkavédelmi ellenőrök hogy pontosan mi hangzott el a foglalkozáson.Mellbe vágott amikor a jegyzőkönyvben hiánypótlásra köteleztek ”munkavédelmi ismeretek hiánya miatt„ így  kellett egy munkavédelmi szolgáltató aki megtartotta az oktatást. Pótoltuk a képzést de az aktív munkából a legégetőbb időszakban kiestek a dolgozók.

Akadály⇒5 Minden munkavédelemmel foglalkozó cég ismeri az építőipari tevékenységeket tud nekem segíteni„

A legolcsóbbat választottam csak az a problémám származott belőle hogy a munkavédelmi hatóság ellenőrzött egy munkahelyi baleset kapcsán. Több oldalas hiányt tárt fel a botlásról melynek megszüntetésére és írásos bemutatásra köteleztek határidőn belül.Viszont nem találtam olyan munkavédelmi szolgáltatót aki azonnal vagy rövid időn belül vállalt volna csak úgy hogy felárat számolt fel. Megfizettem a pénztárca barát megoldás árát.

De akkor mi a megoldás?

A cél egy olyan munkavédelmi alapeljárások összességének dokumentuma mely a tevékenységed jogi követelményeit tartalmazza ropogósan friss naprakész formában. A kezdő és alap lépések gyűjteménye.Nem kell keresgetned mindent egy helyen megkapsz,fény az alagút végén.

Kezdőként tehát egy csomó időt kutatást értelmetlen kifejezések megértését elkerülhetsz.

De van itt még más is!

Nem kertelek,hogy nálad mindezek megvalósuljanak a te hozzáállásod segítséged kell a tervezés kivitelezés és a használat során. Tudod ez a dokumentum nem az íróasztal fióknak készül.Ezekre az eszközökre égetően szükséged van a biztonság megteremtéséhez ezek nem sótlan elméleti anyagok. Ez a

Kiszámítható biztonság szolgáltatói csomag

Miért van erre szükség?Mert a kisvállalkozások 90%-a nem rendelkezik munkavédelmi alapismerettel,jogszabályi követelményeknek megfelelő dokumentációval, tetemes anyagi lehetőséggel mint amivel egy nagyobb vállalat,hogy mindezt megteremtsék. ⇔ Mert nagyon kevés helyen áll rendelkezésre egy építőipari munkavédelemben jártas mentor aki a háttérből tülkön ülve várja hogy segíthessen. Nem mellékesen ezt jogszabályi kötelezettség biztosítani  egy kis cégnek is. Mert a legtöbb súlyos letaglózó munkahelyi baleset éppen ezen hiányosságok elmaradása miatt itt következik be.

És hadd térjek a fontos lényegre…….

Mit tartalmaz :

 • Munkahelyi kockázatértékelés ⇒ melynek során pontosan feltérképezem mik veszélyeztetik a munkát végzőt. Ez egy olyan kérdéssorok egésze, melyt utána sorvezetőként tudsz használni egy adott munkafolyamat vagy munkaeszköz biztonságos használatának érdekében. Pontos képet kapsz milyen biztonsági előírásokat kell követned. Ez egy afféle tudásrendszert biztosít neked ami számtalan törvény jogszabály sűrített és lényeges elemeit tartalmazza közérthető formában. Ezzel megspórolva végtelen sok időt utánajárást és kellemetlenséget.
 • Egyéni védőeszköz juttatás rendje mely a kockázatértékelés eredményeként kerül meghatározásra. Tenger sok veszedelmet tud okozni hiánya.De a megfelelő kiválasztása azt eredményezi,hogy a baleset forrásától védi meg használóját.
 • Egységes és átfogó megelőzési stratégia⇒ ami előrelátás a biztonság megőrzése megteremtése érdekében a fogaskerék egy eleme.Többek között azok a munkakörök kerülnek meghatározásra melyek időszakos orvosi vizsgálatot igényelnek.
 • Munkavédelmi oktatás megtartása⇒ vagy akár te is megtarthatod! A feltárt veszélyek és azokra való megoldás ismertetése.Röviden ez fog történni.  Nem kell nyugtalankodni a gyakorlatban szerzet tapasztalataim segítségedre lesznek a megértésben. Senkiben sem marad kérdőjel minden felmerülő témakörre választ kaptok.Kiemelt szerepet kap  mit kell tenni munkahelyi baleset esetén,hogy ne jelentsen megizzasztó kihívást.Vagy ezen tapasztalatokat megkapod a munkavédelmi oktatás segédletbe mely alapján te magad tarthatod az oktatást.
 • Veszélyességi osztályba sorolás⇒ez alapján dől el hogy neked kell-e folyamatos megbízással munkavédelmi szakembert foglalkoztatni vagy megbízni.Nagy valószínűséggel ha ez a fő tevékenységed akkor igen mert az építőipari tevékenységek az I. veszélyességi osztályba tartoznak.
 • Megtanítalak milyen munkavédelmi ⇒feladatokat tudsz önállóan szakember alkalmazása nélkül ellátni.
 • Felmérem milyen kötelező⇒munkavédelemmel kapcsolatos egyéb teendőid vannak.

Ajándék:

 • A tűzvédelmi oktatást  megkapod a csomagban de ingyenesen. Azért célszerű  a munkavédelmi és a tűzvédelmi oktatást egyben megtartani mert időt lehet vele nyerni.Nem mellékes hogy a munkatársakat nem kell kétszer kivonni a termelésből.
 • Munkavédelmi oktatás segédlet⇒  részletesen kidolgozott tevékenységhez igazított anyag amely nagy segítséget nyújt a tematika összeállításában és az oktatás megtartásában.Igen te is képes leszel mindezekre. Nem kell fizetned többet ezért.Jön egy új belépő nem kell időpontot egyeztetni fizetni a munkavédelmi szakembernek csak előveszed és már tartod is az oktatást.
 • Az oktatáshoz szükséges dokumentációk biztosítása.
 • Amennyiben a veszélyességi osztályba sorolás alapján⇒I. veszélyességi osztályba tartozol akkor a megrendelt a ”A kiszámítható biztonság szolgáltatói csomagból„ az első negyedéves díjat folyamatos megbízás esetén beszámolom. Vagyis az első negyedév ingyenes!

Mennyibe kerül a kiszámítható biztonság szolgáltatói csomag:

 Ár:

 • 25000   forint 1-15 fő közti létszámú cégeknek
 • 35000   forint 16-29 fő közti létszámú cégeknek
 • 45000  forint 30-44 fő közötti létszámú cégeknek
 • 45 fő felett egyedi ajánlat

FELKÉSZÜLÖK A MUNKAVÉDELMI ELLENŐRZÉSRE Megrendelem Most

“Mit veszítek ha nem rendelem meg ezt a szolgáltatást„

 • Amennyiben a munkahelyi baleset kapcsán kiesik egy dolgozó akkor pótlásáról kell gondoskodni vagy a többieknek kell többet dolgozni.Jelentkezhetnek határidő csúszások is.
 • A munkáltató a munkavállalónak okozott kárért többek között vagyoni kártérítés formájába helyt kell állnia ha ezt nem teszi polgári eljárásban kötelezhetik erre.
 • A munkavédelmi bírság összege 50000 -10 000 000 forint lehet.
 • A sérüléssel járó balesetet abban az esetben kifizetteti az OEP ha a munkáltató nem tett meg mindent a munkahelyi egészség biztonság megőrzése érdekében.Vagyis valamilyen munkavédelmi hiányosság miatt következett be. Ez akár milliós nagyságú is lehet. Behajtható adók módjára.
 • Büntetőjogi felelősségre vonást is eredményezhet mert a “foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetésnek„ minősülhet egy adott baleset.Milyen veszteséget jelentene ez számodra ha egy negatív esemény kapcsán kerülnél a köztudatba?
 • Kizárod magad a különböző “beszerzési eljárásokból„ minimum két évig vagyis fekete listára kerülsz.

Meggyőztél nem várok tovább……

BÍRSÁG MENTESEN SZERETNÉK DOLGOZNI Megrendelem Most

Garancia:

A csomagban szereplő dokumentumokért garanciát vállalok vagyis amennyiben a benne szereplő eljárások vagy azok hiányossága miatt hiánypótlásra köteleznek akkor azt díjmentesen pótlom, bárki hibázhat én is.

Amennyiben viszont  anyagi veszteség ér vagyis megbírságolnak az írott anyag miatt akkor a szakmai biztosításom terhére ezt a biztosító számodra megtéríti.

Semmi kockázat, jelentkezz most ne maradj le az elképesztően jó lehetőségről.

KISZÁMÍTHATÓ KÖLTSÉGET AKAROK Megrendelem Most

Mit mondtak azok akik már megvették:

A megrendeléstől az átvételig minden pontosan úgy történt ahogy megbeszéltük.Sokkal ütősebb mint amire számítottam.Amikor kételyeim vannak belelapozok a kockázatértékelésbe és kikeresem az oda vonatkozó szabályt.És az sem mellékes hogy Lóránt a háttérből segít amikor szükséges.

Horváth Tamás/ Generálkivitelező /

Megvásároltam a szolgáltatói csomagot az eredeti árán de bizton állíthatom,hogy már megtérült a költsége.Ugyanis tavaly nyáron munkavédelmi ellenőrzést kaptam és nem találtak hiányosságot azt mondta a felügyelő ez nagyon ritka.Nem kérdés a további együttműködés Vörös Lóránttal.

Piroska Imre/ Építek és bontok/

Nekem mindig gondot okozott a munkavédelmi oktatás megtartása mivel különböző munkaterületeken dolgozunk valamint az alkalmi munkavállalók körében nagy a jövés menés.A munkavédelmi oktatás segédlet segítségével én is megtudom tartani az oktatást egyszer kifizettem az árát de már az első alkalommal kifizetődött. Ja és évente aktualizálja a szolgáltató.

Tóth S. Lajos /Azbesztmentesítés bontási tevékenység/

VÉDELMET SZERETNÉK MUNKATÁRSAIMNAK Megrendelem Most

Kinek való a “A kiszámítható biztonság szolgáltatói csomag

– 1-44 fő közti építőipari kisvállalkozóknak került speciálisan kifejlesztésre.

 Ha van legalább egy alkalmazottad akkor neked szükséged van munkavédelemre mert szervezetten végzed tevékenységed,így munkatársad biztonságát meg kell oldanod. 

Amennyiben kőműves,ács- állványozó,villanyszerelő,szerkezetlakatos,vagy szobafestő mázolóként dolgozol  és szintén van alkalmazottad akkor tökéletes megoldás lesz számodra.

Generálkivitelezéssel foglalkozol mindenképpen tisztában kell lenned többek között hogyan hangolhatod össze az alvállalkozók tevékenységét hogy ne kerülj miattuk izzasztó helyzetbe.

Veszélyes munkaeszközt üzemeltetsz  tevékenységed során ilyen lehet a mozgó daru,személy és teher emelők,kézi láncfűrész,körfőrész,akkor különösen az üzembe helyezés szabályait is meg kell ismerned.

Állványzatokat építesz vagy bontasz tudnod kell  miért és hogyan kell elkészíteni egy építési bontási tervet.

LÉNYEGES SZÁMOMRA A BIZTONSÁG Megrendelem Most

Gyakran ismételt kérdések:

Máshol is hozzá lehet jutni? Nem ez kifejezetten ezen a honlapon vásárolható meg jegyezhető elő.Nincs közvetítő partner kizárólagos forgalmazó vagyok. Saját fejlesztésű szolgáltatás.Amennyiben máshol látod hogy  ezt vagy elemeit lemásolták kérem jelezd mert az hamisítvány.  

Mikor kell fizetni? A szolgáltatás díját egy összegben az átadáskor a munkavédelmi   oktatás megtartását követően vagy a postázás előtt amelyiket te választod.Előleget nem kérek.A teljes ár alanyi ÁFA mentes.

Mi történik a megrendelés után?  A szolgáltatás megrendelését követően 48 órán belül felveszem veled a kapcsolatot és az előkészítés,kivitelezés,átadás részleteit időpontját megbeszéljük.

A megrendelést követően mennyi idő elteltével kerül sor a munkavédelmi oktatásra az anyag átadására? Ez két három héten belül megtörténik.

Megvásárolhatom akkor is ha nem kezdő vállalkozó vagyok? Természetesen igen ezt bárki aki az építőiparban tevékenykedik megvásárolhatja aki soha többé nem akar bizonytalan munkavédelmi megoldásokat.

45 főnél több munkatársam van akkor számomra ez nem megrendelhető? De igen csak egyedi árajánlatot készítek számodra. 

Az építőipari tevékenységek az I. veszélyességi osztályba tartoznak? Igen ezért nekik ezen szolgáltatáson felül folyamatos szerződés keretében kell biztosítani a munkavédelmet megfelelő szolgáltató bevonásával.

Mindent elmondtam és még nem rendelted meg a szolgáltatói csomagot? Azt hittem meg akarod oldani céged munkavédelmét. Ez is egy döntés biztos vállalod a következményét.Lemondasz a kiszámítható költségekről és munkatársaid munkahelyi biztonságról.

Vagy még sem? Ne fogadd el többé a félmegoldásokat….

SZÜKSÉGEM VAN A CSOMAGRA A FEJLŐDÉSHEZ Megrendelem Most