Mi a TOP 10 munkavédelmi hiányosság?

A legtöbb építőipari vállalkozó felesleges nyűgnek érzi…

… pedig  egy megfelelően kialakított munkavédelmi stratégia akár életeket is menthet. Az építőiparban dolgozók több, mint 60 %-a úgy érzi, hogy a munkája a mindennapok során veszélyezteti az egészségét és biztonságát. Ez nem véletlen. Magyarországon az építőiparban regisztrálják a legtöbb súlyos munkahelyi balesetet, és ezek nagy része egy kis odafigyeléssel, tudatosabb magatartással elkerülhető lenne. A több százezres büntetésekről nem is beszélve …

A feltárt szabálytalanságok között olyan szemtelenül egyszerűnek tűnő elmaradások vannak amik egy kis odafigyeléssel megakadályozhatók lennének . És most ezért lehet hogy felfüggesztik a tevékenységet a hiányosság megszüntetésig vagy a kollégát eltiltják egy adott munkafeladattól . Nem akarom tovább sorolni tudod ezek mind elviszik a nyereséged.

Miért hiszed azt hogy a munkavédelem örökre gondot okozhat neked?

Szeretnék segíteni, hogy ugyanazt a hihetetlen hibákat ne kövesd el mint mások és ne kelljen keserű tapasztalatként megélned, ha egyszer munkavédelmi ellenőrzést kapsz! Ezért az utóbbi évek tanulságai alapján összegyűjtöttem azokat a tevékenységeket,eljárásokat amik figyelmet érdemelnek,hogy munkatársaid biztonságban dolgozhassanak. Szemfelnyitó néhány perc alatt elolvasható és gyorsan gyakorlattá tehető tanácsok és nem mellékesen ingyenes  munkavédelmi dokumentációkat kaphatsz.

Tudd meg hogyan járhatsz túl a munkavédelmi felügyelő eszén és kerülheted el a baleseteket.

Vagy kihagyod? Azt hittem hallottál már annyi lélekzetelállító hírt ami a munkavédelmi hiányosságok miatt történt. Nos ez is egy döntést! De biztos vállalod a következményeit: és lemondasz arról, hogy munkatársaid biztonságban dolgozhassanak.

Vagy mégsem?

Akkor az ingyenes listát máris küldöm, mindössze az e-mail címedet kell megadnod.

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.