Biztonsági terv

Szeretnéd végre gyorsan megoldani és hozzájutni egy megfelelően kialakított és a hatósági próbát is kiálló Biztonsági és egészségvédelmi tervhez.

De az alábbi akadályokba ütközöl:

 • Azt sem tudod hogy te vagy a tervező készítse-e el,vagy esetleg szakembert kell megkeresned.
 • Milyen követelményeket kell teljesíteni.
 • Menyibe kerül egyáltalán és mennyi idő alatt készül el.
 • Nem tudod megnyitni az építési naplót amíg ezt fel nem töltöd.
 • Készített a tervező egy korábbi biztonsági tervből hasonlót de az a munkafolyamatok vonatkozásában köszönő viszonyban sincs a mostani tevékenységgel .
 • A kiviteli munkák során is kell alkalmazni koordinátort és ki lehet az.

Ha ilyen és ehhez hasonló kérdésekre keresed a választ akkor kérlek olvass tovább itt meg kapod rá a megoldást⇒

Ki készíthet Biztonsági tervet.

Ha tárgyilagos akarok lenni akkor bárki de nyilván jót csak olyan személy aki ismeri a jogszabály által meghatározott követelményeket. Tehát elkészítheted te is de egy munkavédelmi szakképzettséggel rendelkezőnek ebben az esetben is véleményt kell hogy alkosson róla vagyis névjegyét kell adnia.

De ne felejtsük el azt sem

hogy mennyibe kerül. Ez döntő lehet. Mert lehetséges hogy két alkalommal fizeted meg az árát amikor az elkészítőnek kifizeted .Második alkalommal meg akkor amikor egy munkavédelmi ellenőrzés során hiánypótlásra köteleznek egy esetleges tartalmi követelmény elmaradás miatt. Akkor még egy alkalommal szükséges lesz a pénztárcádba nyúlni.

Mellékesnek tűnhet de

ahhoz hogy jót kapjál vagyis megfelelő színvonalút tartamút ahhoz  a tervező koordinátornak  időre és információra van szüksége és nem utolsó sorban szaktudása nélkülözhetetlen.

Sótlan íztelen ételért sem szoktunk fizetni vagyis megvenni. Talán így van ez ebben az esetben is. Csak friss ropogós aktuális anyagot vásárolj meg ami ellátja a megfelelő feladatát és nem kell utána nyomban alakítgatni.

Persze az  előfordul,hogy egy munkafeladat módosul a  kiviteli munkavégzés  során, vagy a tervezés fázisában nem ismert a kivitelező akkor nyílván a tervet is hozzá kell igazítani. Ezért is kell többek között kivitelező munkavédelmi koordinátort alkalmazni akinek az egyik feladata ez is.

De akkor mi a helyes megoldás……..

Biztonságos tervezés csomag  I

Tartama egyszerű bontási átalakítási munkákhoz amihez kiviteli terv szükséges:

 • Biztonsági és egészségvédelmi terv
 • Kockázatértékelés az adott munkafolyamatok vonatkozásában
 • A kiviteli munkára kialakított munkavédelmi oktatás tematika és részletesen kidolgozott segédlet melynek segítségével bárki megtarthatja az oktatást. Ez azért fontos mert a létszám gyakran változhat. Beléphetnek új vagy alkalmi munkavállalók. Új munkahelyen oktatást kell tartani a munkavédelmi törvényt alkalmazva.
 • egyéni védőeszköz juttatás munkakör és munkafolyamot szerint

Ajándék:

 • Nyomtatvány munkavédelmi oktatáshoz
 • Áramvédő kapcsoló ellenőrző vizsgálatáról nyomtatvány

Ezt most 25000 ft alanyi áfa mentesen megkapod

Csak biztonsági és egészségvédelmi terv:  10000 ft alanyi áfa mentesen

Biztonságos tervezés csomag  II

Tartama komplex kiviteli munkákhoz generálkivitelezéshez:

 • Biztonsági és egészségvédelmi terv
 • Kockázatértékelés a teljes kiviteli munkafolyamatra
 • A kiviteli munkára kialakított munkavédelmi oktatás tematika és részletesen kidolgozott segédlet melynek segítségével bárki megtarthatja az oktatást. Ez azért fontos mert a létszám gyakran változhat. Beléphetnek új vagy alkalmi munkavállalók.Új munkahelyen oktatást kell tartani a munkavédelmi törvényt alkalmazva.
 • egyéni védőeszköz juttatás munkakör és munkafolyamot szerint
 •  Ajándék:
  • Nyomtatvány munkavédelmi oktatáshoz
  • Áramvédő kapcsoló ellenőrző vizsgálatáról nyomtatvány

Ezt most 35000 ft alanyi áfa mentesen megkapod

Csak biztonsági és egészségvédelmi terv: 20000 ft alanyi áfa mentesen

A teljes képhez szükséges átadnom még egy fontos információt

Első ránézésre nem tűnik olcsónak de a munkavédelmi bírság értéke 50000 – 10 000000 forint közötti a veszélyeztetettség mértékétől és még számtalan tényezőtől függően.

Miért van mindezekre szükség

Mivel a munkavédelmi ellenőrzés során a csomagokban szereplő dokumentációk bemutatására kérnek fel a felügyelők és a munkaterületen kell tartanod. Gyakran probléma hogy nem az adott munkatevékenységhez igazított hanem egy cégre szabott írott anyagot kapnak az ellenőrök. Nyilván ezek hiányában egy munkavédelmi bírság veszélye állhat fenn és nem beszélve a további időpazarló pótlásról. És az sem mellékes hogy felfüggeszthetik az adott elmaradás miatt a munkavégzést is. Neked hiányzik ez amikor ki sem látszol a munkából? 

Megfelelő dokumentációt akarom

Kiknek javasolom a csomagokat:

 • Tervezőknek
 • Elsősorban akik olyan kivitel munkát végeznek amihez szükséges kiviteli terv és annak részeként Biztonsági és egészségvédelmi terv
 • Lakóházakat építenek
 • Belső-külső tervköteles átalakításokat folytatnak  
 • Ipari létesítményeket építenek,bontanak
 • Azbesztmentesítést végeznek

Mit mondtak akik már rendeltek Be tervet:

Nekem már számtalan esetben készített Lóránt tervet és munkavédelmi ellenőrzésen is átesett már egy-két anyaga. Nem kellet sem bírságot sem hiánypótlást tennünk.

Kárász Tamás Generálkivitelező

Kiváló szakmai anyagokat kaptam és gyors precíz munkavégzés ez jellemző Vörös Lóránt munkavédelmi ügyirataira.

Horváth Attila Családi ház kivitelezés A-Z-ig

Gyakran ismételt kérdések:

Mi történik a megrendelést követően? Az általad megadott e-mail címen keresztül 24 órán belül fel veszem veled a kapcsolatot a további teendők ütemezése céljából.

Hogyan tudom megrendelni? A megrendelés űrlap segítségével.

Máshol is beszerezhetem ezeket a csomagokat? Nem ezeket csak ezen a honlapon rendelheted meg. Kérlek ha látsz egyezőséget máshol ezzel kapcsolatosan kérlek jelezd felém.

Mikor kapom meg a Be terv csomagot? A kiviteli munka bonyolultságától függő de a megrendelést követő két héten belül.

Mikor kell fizetni? A csomag elkészültekor kapsz egy e-mailt melyben tájékoztatót, hogy milyen bankszámla számra teljesíts az utalását és a pénz beérkezését követően az anyagot  postai úton megkapod.

Mindent elmondtam egy teendőd maradt,hogy

menekülj meg az időrabló keresgéléstől és bízd a munkát megfelelő speciálisan ezzel a szakterülettel foglalkozó szakemberre.

Ne fogadd el a félmegoldásokat rendeld meg most a tevékenységednek megfelelő csomagot itt

⇓⇓⇓⇓⇓

BÍRSÁG MENTESEN SZERETNÉK DOLGOZNI