Árak

Éppen elég nehéz feladat megtalálni egy cégvezetőnek a megfelelő biztonságot és kiszámítható költséget jelentő szolgáltatás árát az alapján hogy nem tudja összehasonlítani sem.

Jó lenne végre olcsón megoldani céged munkabiztonságát?

Persze lehet olcsó is drága is. De a felszínt kapargatod akkor amikor egy ismeretlen területre tévedsz amiről nincs tájékozottságod. Ráadásul nincs semmi kézzelfogható eleme sem pont olyan mint a kocsiban a légzsák amikor megvásároljuk a gépjárművet nem látjuk. Csak akkor tudjuk meg mit tud amikor egy kalandos helyzetben mellbe vág. A teljes képhez hozzátartozik a munkavédelem pont ilyen a paramétereit nem lehet  általánosságban meghatározni így az árát is csak tájékoztató jelleggel. Az árlistámat ide kattintva kérheted el  

Szabadulj meg a hagyományos szokásoktól és kérj egyedi árajánlatot.

De van itt még valami amitől nagyon félünk egy idegent beavatni kényes helyzetekbe.Megnyugtatlak ki lehetne a legmegfelelőbb megoldás mint az aki speciálisan ezzel a szakterülettel foglalkozik.Úgy tudok csak pontos árat adni neked ha megismerem azt hogy mire van szükséged.Megkérdezhetem mit kockáztatsz vele? A ruha szabó is csak úgy tud neked megfelelő méretű ruhát készíteni ha előtte méretet vesz. Nem de?

 

Akkor mi az első lépés hogy megkapd cégedre szabott pontos szolgáltatás árat?

Töltsd ki az igényfelmérőt és beérkezését  követően felveszem veled a kapcsolatot.

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.